Zaposlenici

ProjektLab d.o.o.

 

U poduzeću je zaposlen visokoobrazovni kadar iz područje građevinarstva i prometa.

Za područje građevinarstva, zadužen je doktor znanosti - dr.sc.Marko Hranilović dipl.ing.građ. Kao ovlašteni inženjer građevinarstva i priznati stručnjak za područje betonskih i zidanih konstrukcija raspolaže s više od 40 godina iskustva na izradi projekata i studija te znanstvenih i stručnih publikacija. 

 

Za područje prometa, zadužen je diplomirani inženjer prometa - Mladen Hranilović dipl.ing.prom. Kao ovlašteni inženjer prometa raspolaže s više od 12 godina iskustva na izradi projektne dokumentacije iz područja prometne signalizacije i opreme, daljinskog vođenja prometa, promjenljive prometne signalizacije te semaforizacije za sve vrste prometnica (autoceste, brze ceste, državne ceste, županijske ceste, lokalne i nerazvrstane ceste te gradske ceste). Tvrtka

Održavanjem kvalitetnih odnosa s investitorima i dobrom internom organizacijom, nastojimo udovoljiti svim zahtjevima tržišta.

Obavijest

Dragi posjetitelji, želimo Vam srdačnu dobrodošlicu na našu web stranicu. Ukoliko ste zainteresirani za naše usluge, slobodno nam se obratite.

Kontakt

Za sve informacije i upite obratite nam se s punim povjerenjem putem telefona ili kontakt obrasca.